Ostoskori on tyhjä (0,00 €)
  • Sisältö työstössä.

Ilmalämpöpumppu ja jäähdytyslaiteasennukset

Pienennä sähkölasku ilmalämpöpumpulla.
Ilmalämpöpumppuasennukset paikkakunnilla Nivala, Ylivieska, Haapajärvi, Sievi, Kärsämäki, Haapavesi, Kalajoki, Alavieska, Pyhäjärvi.

Mitsubishi, Samsung, Sanyo, Sharp, Daikin, Panasonic, Midea, Technibell, Toshiba, Argo, Wilfa, Bosch ja Gree ilmalämpöpumput sekä kylmäaineputkistot tarvikkeineen edullisesti.

Uusissa invertteri-versioissa on huippuhyötysuhde sekä pitkän käyttöiän ja nopean lämpötilareagoinnin takaava ulkoyksikön portaaton pyörimisnopeuden säätö. Lauhduttimen sulatuksen ohjauselektroniikka suunniteltu pohjolan kylmiin olosuhteisiin.
Myynti, kylmälaite- ja sähköasennukset täyteen toimintakuntoon saatettuna kauttamme.

Sähkölämmitteisessä keskivertopientalossa ilmalämpöpumpulla säästyvän sähkön osuus on n. 5000kWh / pumppu.

Hankintaturvatuotteet

Kun valitset Hankintaturvatuotteen, saat hyväksi testatun laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa, selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, ammattitaitoisen asennuksen, toimivan huoltopalveluturvan, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

Hankintaturvan ja siihen liittyvät monet edut saat ainoastaan varmistamalla, että laitteen tuotepakkauksessa on oheinen Hankintaturvatuotetarra!

Voit myös tehdä asennukseen liittyvät valmistelevat työt itse luvanvaraisia kylmätöitä lukuunottamatta. Annamme mielellämme asennusohjeet toteutukseen (säästösi jopa 300eur). Myymillämme Mitsubishi invertterikoneilla 3v täystakuu ja kompressoritakuu vuosille 4 ja 5. Tarjoukseen sisältyvästä asennustyöstä voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa. Säästöasioissa kannattaa sijoittaa koeteltuihin laatutuotteisiin!

Ota yhteyttä tai tee tilaus!

Takaisin sivun yläreunaan