Ostoskori on tyhjä (0,00 €)
  • Sisältö työstössä.

 

AJANKOHTAISTA

KORONATIEDOTE !!
Huolehdimme erityisen hyvin käsihygieniasta, tarvittavasta suojauksesta, toimipisteidemme huolellisesta siivoamisesta, emmekä tule sairaana töihin. Mikäili sinulla on flunssan oireita tai perhepiirissäsi on havaittu tai epäily altistuksesta koronavirukselle, pyydämme tavaratoimituksiin ja työtilauksiin liittyvissä asiakaskontakteja tarvitsevissa asioissa olemaan etukäteen yhteydessä myyjään mahdollisesti tarvittavan uuden ajankohdan sopimiseksi 

Lataa opas energiatehokkaan, käytännöllisen ja turvallisen kodin sähköistämiseen. >>

Ilmalämpöpumppu ja jäähdytyslaiteasennukset

Pienennä sähkölasku ilmalämpöpumpulla.
Ilmalämpöpumppuasennukset paikkakunnilla Nivala, Ylivieska, Haapajärvi, Sievi, Kärsämäki, Haapavesi, Kalajoki, Alavieska, Pyhäjärvi.

Luotettavat Panasonic, Mitsubishi,  Samsung, Sanyo, Sharp, Daikin, Technibell, Toshiba ja Argo ilmalämpöpumput sekä kylmäaineputkistot tarvikkeineen edullisesti.

Uusissa invertteri-versioissa on huippuhyötysuhde sekä pitkän käyttöiän ja nopean lämpötilareagoinnin takaava ulkoyksikön portaaton pyörimisnopeuden säätö. Lauhduttimen sulatuksen ohjauselektroniikka suunniteltu pohjolan kylmiin olosuhteisiin.
Myynti, kylmälaite- ja sähköasennukset täyteen toimintakuntoon saatettuna kauttamme.

Sähkölämmitteisessä keskivertopientalossa ilmalämpöpumpulla säästyvän sähkön osuus on n. 5000kWh / pumppu.

Hankintaturvatuotteet

Kun valitset Hankintaturvatuotteen, saat hyväksi testatun laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa, selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, ammattitaitoisen asennuksen, toimivan huoltopalveluturvan, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

Hankintaturvan ja siihen liittyvät monet edut saat ainoastaan varmistamalla, että laitteen tuotepakkauksessa on oheinen Hankintaturvatuotetarra!

TARJOUKSESSA TM:n testi voittaja Mitsubishi perusasennuksella 2000€.


Voit myös tehdä asennukseen liittyvät valmistelevat työt itse luvanvaraisia kylmätöitä lukuunottamatta. Annamme mielellämme asennusohjeet toteutukseen (säästösi jopa 300eur). Myymillämme originelleilla Mitsubishi invertterikoneilla 5v kompressoritakuu sekä asennusvirheet kattava 8v asennustyötakuu. Tarjoukseen sisältyvästä asennustyöstä voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa.  Säästöasioissa kannattaa sijoittaa koeteltuihin laatutuotteisiin!

Ota yhteyttä tai tee tilaus!

Takaisin sivun yläreunaan