Ostoskori on tyhjä (0,00 €)
  • Sisältö työstössä.

 

AJANKOHTAISTA

KORONATIEDOTE !!
Huolehdimme erityisen hyvin käsihygieniasta, tarvittavasta suojauksesta, toimipisteidemme huolellisesta siivoamisesta, emmekä tule sairaana töihin. Mikäili sinulla on flunssan oireita tai perhepiirissäsi on havaittu tai epäily altistuksesta koronavirukselle, pyydämme tavaratoimituksiin ja työtilauksiin liittyvissä asiakaskontakteja tarvitsevissa asioissa olemaan etukäteen yhteydessä myyjään mahdollisesti tarvittavan uuden ajankohdan sopimiseksi 

Lataa opas energiatehokkaan, käytännöllisen ja turvallisen kodin sähköistämiseen. >>

Yritysinfo

Päivärinnan Sähköliike Oy on perustettu sodan jälkeen 1948.
Yhtiön perustajina olivat Einari ja Mauno Päivärinta. Yritys toimii perheyrityksenä toisessa polvessa. Yrittäjinä Kari ja Risto Päivärinta.
Sähköosasto toimii osoitteessa Toritie 16 ja kodintekniikka- sekä kalustemyynti osoitteessa Kalliontie 29.
Yhtiön omistuksessa olevaa liiketilaa 3.100m2.
Henkilökunnan kokonaisvahvuus on 25.
Liikevaihto on n. 4,5 milj. eur.
Yhtiö on osakkaana n. neljänkymmen sähköalan yrityksen omistamassa Salok-osuuskunnassa. Osuuskunta toimii yrityksen sähkötarvikkeiden päähankinta kanavana. Osuuskunnan jäsenten liikevaihto n. 110milj. eur.

Päivärinnan vahvuutena on paikallinen, asiakaslähtöinen ja asiantunteva palvelu yhdistettynä hankintayhteistyön edullisiin hintoihin.

Alla olevassa Karvoskylän koulutyömaalta otetussa kuvassa perustajajäsen Mauno Päivärinta toinen oikealta. Kuva vuodelta 1952.


Linkkejä:
www.salok.fi

Takaisin sivun yläreunaan