Ostoskori on tyhjä (0,00 €)
  • Sisältö työstössä.

 

AJANKOHTAISTA

KORONATIEDOTE !!
Huolehdimme erityisen hyvin käsihygieniasta, tarvittavasta suojauksesta, toimipisteidemme huolellisesta siivoamisesta, emmekä tule sairaana töihin. Mikäili sinulla on flunssan oireita tai perhepiirissäsi on havaittu tai epäily altistuksesta koronavirukselle, pyydämme tavaratoimituksiin ja työtilauksiin liittyvissä asiakaskontakteja tarvitsevissa asioissa olemaan etukäteen yhteydessä myyjään mahdollisesti tarvittavan uuden ajankohdan sopimiseksi 

Lataa opas energiatehokkaan, käytännöllisen ja turvallisen kodin sähköistämiseen. >>

Vakuutuslausunnot

Vakuutuslausunnot

Vakuutuslausunnot

Laadimme vakuutuskorvaushakemuksia varten asiantuntijalausuntoja ja järjestelemme tarvittaessa laitteiden ja kalusteiden korjaustoimenpiteet tai korvaavat tuotteet.

Vakuutuslausuntoja ja korjauskustannusselvittelyja teemme sähköisistä sekä mekaanisista vaurioista mm. tietokoneille, matkapuhelimille, kodintekniikalle, yksityis-, yhteisö- ja yritysasiakkaille.

Lähetämme viitenumerollisen laskun lausunnosta sekä selvittelykustannuksista sähköpostitse ja suorituksen saavuttua lausunnon PDF tiedostoina.

Hinnat:
-vakuutuslausunto 50€ 
+ korjauskustannusten selvittelystä ja matkoista aiheutuva työkust. 69€/h
+ matkakulu 0,75€/km
+ mahd. majoitus ja päivärahakustannukset
+ mahd. selvittelyyn tarvittavat erikoislaitteistot
Hinnat sis. alv 24%

Annamme vaativien kohteiden selvittelytöistä kustannusarvion. Vakuutuslausunto- ja korjauskustannukset voit liittää haettaviin korvattaviin kustanuksiin.
Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin yllättävien lisäselvittelykustannusten osalta.

Lähetä lausuntopyyntö, vahingon kuvaukset teksti- ja kuvaliitteineen sekä vakuutuksenottajan yhteystiedot ao. sähköpostiosoitteeseen. Vastaanottamamme aineistot tallennamme palvelimellemme vahinkotapahtumatietoihin.

info@paivarinta.fi

loading_products...
Takaisin sivun yläreunaan