Ostoskori on tyhjä (0,00 €)
  • Sisältö työstössä.

 

AJANKOHTAISTA

KORONATIEDOTE !!
Huolehdimme erityisen hyvin käsihygieniasta, tarvittavasta suojauksesta, toimipisteidemme huolellisesta siivoamisesta, emmekä tule sairaana töihin. Mikäili sinulla on flunssan oireita tai perhepiirissäsi on havaittu tai epäily altistuksesta koronavirukselle, pyydämme tavaratoimituksiin ja työtilauksiin liittyvissä asiakaskontakteja tarvitsevissa asioissa olemaan etukäteen yhteydessä myyjään mahdollisesti tarvittavan uuden ajankohdan sopimiseksi 

Lataa opas energiatehokkaan, käytännöllisen ja turvallisen kodin sähköistämiseen. >>

SUOSITTU!

UUTUUS! Wifi etäohjattava Mitsubishi LN ilmalämpöpumppu asennettuna alk. 2190,-

Hinta voimassa Nivalan lähialueella (1-70km). Pidemmille etäisyyksille pyydä tarjous. Asennustavan voi asiakas valita tehtävän joko maatukitelineellä, korottavalla sokkelitelineellä tai kiviseinään seinäkiinnikkeellä (maatelineasennuksessa tilaajan tasattava asennusalusta vaakaan ja varustaa sopivalla säänkestävällä alustalla esim. puutarhalaatat 40x40 6kpl) -asennus 1-kerrokseen ulkoseinälle, kohdakkain ulkoseinän kahdenpuolen asennettuna -sähköistys sisältyy tarjoukseen -täyteen toimintakuntoon asennus ja käytönopastus -väri lumenvalk. (muut värit + 100,-) -Mitsubishi kojeilla täystakuu 3v ja kompressorilla tarviketakuu vuodet 4 ja 5 -valitse sopiva koko kohteiseesi. LN25 kohteisiin alle 120m2 tai LN35 kun kohteessa korkeita oleskelutiloja tai pinta-ala yli 120m2. Pyydä tarjous jos kohteesi on yli 70km etäisyydellä Nivalan toimipisteestämme tai jos suunittelemasi sisäyksikön sijainti vaatii pidemmän kanava/putkivetopituuden. p 08-440104, Whatsapp 044-3640220 tai info@paivarinta.fi. Mahdolliset muutoshinnat (matkapituuden muutos, kylmäputkituksen vetopituusmuutos) laskutetaan työn valmistuttua.
Lisätietoja

Tilattavissa
4 arkipäivää

2190,00

LN25, tilat alle 120m2 LN35, tilat yli 120m2

Uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32. Sisäänrakennettu WFI-liitäntä. Uuden kylmäaineen GWP (Global warming potential) on yli kolme kertaa aiempia pienempi. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla. Mitsubishi Electric panostaa voimakkaasti energiaa säästävään teknologiaan ja pyrkii näin hillitsemään maapallon lämpenemistä.

info@paivarinta.fi

 

Takaisin sivun yläreunaan